FAQFAQ   BuscarBuscar   Llista de MembresLlista de Membres   Grups d'UsuarisGrups d'Usuaris   Registrar-seRegistrar-se
 PerfilPerfil   Inicia una sessió per veure els teus missatges privatsInicia una sessi� per veure els teus missatges privats   Iniciar SessióIniciar Sessi�

Veure tema anterior :: Veure tema seg�ent
Autor Missatge
Javi Lopez

Registrat: 17 Gen 2006
Missatges: 281

MissatgePublicat: Dv Jun 11, 2010 10:13 am    Assumpte: Cursa barri de Poble Nou Respondre citant

Inscrit per primer cop a aquesta cursa tan ben organitzada pel millor atleta de Terrassa de tots els temps, en "Jim".

MissatgePublicat: Dg Jun 13, 2010 7:15 pm    Assumpte: Respondre citant

Molt be Javi, felicitats per la teva cursa, ja diras.

Salutacions
Javi Lopez

MissatgePublicat: Dt Jun 15, 2010 10:36 am    Assumpte: Respondre citant

Gracies Alex!

Donc la cursa va ser brutal.Un gran nivell i un monoleg a les primeres posicions entre atletes de la U.A.T i del California, que varen portar a alguns dels seus millors corredors.Tambe altres molt bons corredors locals i molts amics i gent coneguda, alguns que fins i tot habien corregut el dia abans la proba del barri de San Llorenc.Dues curses en menys de 24 hores, unes maquines.

La cursa la va guanyar el meu company d'entrenos Enric Vila (U.A.T), que es troba en un magnific estat de forma, amb un gran temps de 15:25. Segon l'atleta del California, Jaume Domingo amb 15:36.Jo vaig quedar en tercera posicio amb 15:50.Quart en Martin Martinez, del California, que amb 15:55 em va fer patir fins a la mateix arribada.En quinta posicio un altre company d'entreno y amic, en Carlos Gonzalez, amb 16:01.

10 SERRANO JIMENEZ, BARTOLOME 00:16:27

La cursa va sortir molt rapida, i ja que tots teniem ganes de correr no es va afluixar el ritme, fet que va fer que al pas per la primera volta passesim en "fila india" a un ritme criminal.Poc despres es va incrementar encara mes el ritme y va provocar que jo em despenjes de les dues primers posiciones i em toques patir de valent per intentar mantenir la posicio.Podia mantenir el ritme, pero sense anar mes rapid, encara que tenia a la recamara un ultim cartutx per si fos necessari a a la recta final.Al carrer altres companys atletes i amics et van donar l'ultim ale per aconseguir una tercera placa amb sabor a gloria.

Destacar l'excel.lent organitzacio i el tracte rebut.Era el primer cop que la corria i si el calendari dels propers anys m'ho permet, segur no sera l'ultima.

Bossa per a tots el corredors a mes del regals i trofeus per al guanyadors i esmorzar, que va completar una gran matinal.Fins i tot em va tocar una samarreta al sorteig!

Salutacions i gr
Agustinjr

MissatgePublicat: Dt Jun 15, 2010 3:31 pm    Assumpte: Respondre citant

Excelent Javi i soposo que l�Enric ser� el Quique que totom coneixent company MAquedaboy,s . Enhorabona per aquet grandissim esfor� de fer podium a tots dos. Aqui est� recogida de tot l�any mica en mica

Salutacions

Agustinjr
Pep Moliner

Registrat: 30 Mai 2005
Missatges: 4859

MissatgePublicat: Dc Jun 16, 2010 7:23 am    Assumpte: Respondre citant

Amb en Rafel Carrera, d�iem el gps i efectivament un circu�t de 5 quil�metres perfectament mesurat, vol dir que els ritmes que vau imprimir eren d'aut�ntic elit.

Estic molt content que persones que treballeu de valent assoliu vict�ries que ning� us ha regalat;

Felicito al Quique, a tu Javi, als Carlos, al Guime, a en Sellar�s i a en Bartolom�. Tots molt estimats per l'atletisme Local.

Gr�cies per la info i a continuar amb aquest esperit d'amistat i lluita.

fotografia de record abans de sortir

Editat per darrera vegada per Pep Moliner el Dl Jun 21, 2010 6:57 am, editat 1 cop en total
Veure perfil de l'usuari Enviar missatge privat Visitar pàgina web de l'autor Yahoo Messenger MSN Messenger
Javi Lopez

MissatgePublicat: Dj Jun 17, 2010 10:34 am    Assumpte: Respondre citant

Gracies!

Es una gran noticia que el circuit estigui ven mesurat, perque es parla molt a les curses popular que si falten metres, que si te mes...Venia de correr un 5.000 el mateix dimecres en 15:55 y aqui vaig fer 15:50 , aixi que mes o menys per les sensacions el circuit era molt aproximat.Gracies per l'informacio Pep.

A la cursa vaig tenir el plaer de coincidir amb molts de vosaltres.Al final entre una cosa i altres no varem fer una foto.Tambe us vaig veure el dia anterior per San Llorenc, on nomes vaig anar d'espectador.Dues curses en dos dies te un gran merit.En Sellares tambe hi era y en les dues curses ho va fer molt be.En Bartolome, es molt Bartolome.Estaba amb molesties i encara aixi va fer d'entre els deu primers.En Quique va guanyar merescudament i en Guime continua, despres de molts anys a la Vanguardia a les curses.En Carlos tambe, a mes d'estar en un gran moment de forma, que a mes es va traduir en una baixada de temps respecte l'any anterior.Posso la ma al foc si fa falta, en que baixara dels 16 minutos en 5.000 aquesta temporada.Es un dels millors corredors de la ciutat en aquest distancia i recordem que te una marca estratosferica de 14:59!!!

En resum, una magnifica cursa amb un gran nivell i al costat de la familia i bons amics.

Salutacions
Mostrar missatges d'anteriors:
Publicar un tema nou   Respondre al tema    ï¿½ndex del F�rum de ENTRENAMENTS GRUP - TERRASSA -> Propostes . Pose'ns les teves curses. Totes les hores s�n GMT + 1 Hora